Servis Sumbangan Automatik dari Darul Ulama

Bermula 13hb Julai 2022, pihak Pusat Tahfiz Darul Ulama  menawarkan servis sumbangan bulanan secara automatik atau  monthly recurring donation kepada semua penyumbang Pusat Tahfiz Darul Ulama.

Melalui servis ini, para penyumbang boleh membuat sumbangan secara automatik dari semua akaun bank masing-masing melalui FPX atau Financial Processing Exchange. Para penyumbang tidak perlu lagi membuat sumbangan secara manual setiap bulan melalui perkhidmatan online banking. Ia sungguh CEPATMUDAH dan MENJIMATKAN MASA para penyumbang.

Para penyumbang hanya perlu mendaftar servis sumbangan automatik dengan mengisi borang yang disediakan. Dalam borang ini, penyumbang perlu mengisi maklumat diriinf bank dan amaun sumbangan bulanan. Apabila pendaftaran sudah diluluskan, sumbangan akan berjalan secara automatik dan penyumbang akan menerima notifikasi melalui email yang diberikan.

Untuk mendaftar servis sumbangan bulanan automatik, mohon klik butang di bawah 👇

Untuk servis ini, pihak Pusat Tahfiz Darul Ulama telah bekerjasama dengan Payex(Payex Ventures Sdn Bhd) untuk membolehkan sumbangan automatik dibuat dengan lancar dan telus. Terdapat caj RM1.00(sekali sahaja) untuk pendaftaran dan caj 1% dikenakan untuk setiap transaksi sumbangan yang berjaya dibuat.

Pihak Pusat Tahfiz Darul Ulama sangat berharap para penyumbang dapat memanfaatkan servis ini dan terus dapat membantu pihak Pusat Tahfiz Darul Ulama dalam pembangunan dan penyelenggaraan Pusat Tahfiz Darul Ulama.

Jika terdapat apa-apa persoalan boleh Whatsapp pihak kami di +60 16-925 8240 atau di 60193831240.

Terima kasih.